Александар Митровић је својим головима, може се речи - по обичају погурао Србију до нове победе, па је нашој селекцији потребан још само један мали корак до пласмана на Европско првенство.

Фото: Профимедиа

 

 

Популарни Митар је на свој конто уписао још два поготка Црној Гори и још једном одушевио наше навијаче који га са доста разлога неизмерно воле. А кога Александар воли, односно ко је љубав његовог живот? Ко је дама која је увек уз њега и која је мајка његове деце?   

У питању је атрактивна Кристина Митровић, за коју кажу да је једна од најлепших жена наших фудбалера. Александар и Кристина су већ дуго у љубави, а упознали су се преко заједничког пријатеља. 

- У Кристину сам се заљубио на први поглед. Имао сам срећу да брзо пронађем сродну душу, што је јако битан фактор у животу професионалног спортисте. Функционишемо феноменално - причао је Митровић. 

 

 

Са тим да су више година живели у ванбрачној заједници, све док пре две године нису напокон стали на луди камен. 

- Нисам се ја заљубио само тај дан кад сам је срео, ја сам заљубљен и дан данас и љубоморно чувам ту емоцију према својој жени - каже популарни Митрогол.

Но, још пре свадбе, из њихове љубави родило се двоје деце. Најстаријег сина Луку срећни пар је добио 2016. године, а већ следеће родила се и ћеркица Нађа.

- Све ми се брзо издешавало. Али најбоља ствар која ми се десила је што сам добио дете. То ме је највише променило. Из корена. Одједном више нисам био најбитнији ја, већ жена, деца, породица. Зато сваки слободан тренутак желим да проведем са њима - рекао је Александар једном приликом. 

 

 

А прошле године, Митар је постао отац по трећи пут, пошто је заносна Кристина на свет донела још једну ћеркицу, која је добила име Анастасија.  Како је наш спортиста рекао, као млађем су му биле важне друге ствари, док сада највише жели да проводи време са својим најмилијима. 

- Прилично млад сам ушао у све, прошао све то са изласцима, лудовањем и све само то раније прошао. У професионални фудбал сам ушао са 15-16 година и до сада сам се заситио. Зато ми је највеће уживање да сам са породицом код куће - истакао је Митровић једном приликом након рођења сина.

Александар и Кристина су годинама живели у Лондону, где је Митровић наступао за Фулам. Како је наш фудбалер нашао нови ангажман у Саудијској Арабији, где сад игра за Ал Хилал, они су се ове године преселили у ту земљу.  

 

 

Може се видети да тамо заиста уживају у луксузном животу, као и да се друже са другим српским фудбалерима који су се отиснули пут Арабије. 

После венчања, Кристина је преузела презиме Митровић, а до тада се презивала Јањић. Она је ћерка нашег чувеног спортског радника, некадашњег фудбалера, сада тренера  Александра Јањића. 

Он је током каријере водио више домаћих клубова, између осталоих и Рад, Јагодину, Вождовац, Јавор, Инђију...

БОНУС ВИДЕО: