Наш познати кошаркаш Немања Недовић веома је успешан у послу којим се бави. Кошарка је његов живот, али није и једина коју обожава.

Фото: Профимедиа

 

 

Немања је 2020. године стао на луди камен са дугогодишњом девојком, сада женом Мином Милутиновић. Они су ове године уприличили и црквено венчање, којим су потврдили да се воле као првог дана.

Њих двоје нису желели живот у граду, већ су своју малу оазу мира направили на свега 40 минута вожње од Београда.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nemanja Nedovic (@neda1624)

 

Кошаркашки репрезентативац Немања Недовић (30) и његова супруга, манекенка Мина Милутиновић Недовић (26), изградили су породични дом у којем проводе сваки тренутак кад су у Србији.

На имању надомак Фрушке горе уживају са два пса, златним ретривером Мангом и лаготом ромањолом Чоком, а највише воле кад им у госте дођу родитељи и пријатељи.

 

 

- Идеју смо добили кад смо се вратили из Италије за Србију. Затворени у стану са два пса, схватили смо да нам треба кућа са огромним двориштем. И Немања и ја смо због посла везани за град, па кад се заситимо гужве и “врелине асфалта”, мир и уживање најрадије проналазимо у природи. Обожавамо да шетамо и сматрамо да је најбоље, најквалитетније и најздравије време оно које проводимо на чистом ваздуху - рекла је Мина за домаће медије.

Она је тада открила и да планирају да прошире своје имање, оплемене га са још животиња и да наставе да се баве пољопривредом.

 

 

Овај прелепи пар годинама је заједно и своју љубав љубоморно чува као првог дана. Ипак, Мина није као многе друге девојке, она жели да ради, да доприноси домаћинству, а живот на великом имању јој не пада тешко.

Ипак, многи је знају као лепотицу светског гласа. Мина је срушила све стереотипе о типичним манекенкама. Она је након одличног успеха у гимназији, наставила своје студије на Правном факултету.

 

 

Иначе, позната манекенка је 2012. године у Бејруту изабрана за Мисс Wорлд Неxт Топ Модел у конкуренцији од 40 девојака.

БОНУС ВИДЕО: