У лето 2022. као гром из ведра неба је изашла вест да се легендарни фудбалер Роме Франческо Тоти разводи од своје дугогодишње супруге и познатеТВ водитељке Иларије Бласије. Тако је дошао крај бајковитој вези која је трајала 20 година. Нико није веровао да ц́е се један од најскладнијих парова у Италији растати.

Фото: Профимедиа

 

 

Почели су да се забављају 2002. године, а венчали су се 2005. Венчање је било велики догађај у њиховој родној Италији и чак је преношено на телевизији. Имају троје деце, Кристијана рођеног у новембру 2005, који је сада играч у Роминој омладинској академији, Шанела у мају 2007. и Изабел у марту 2016. Постојале су спекулације да су обоје били неверни током свог 17-годишњег брака.

- У септембру прошле године до мене су дошле гласине да Илари има још једног мушкарца поред себе. Односно више од једног. Нисам веровао, али сам на крају пронашао поруке. Никад је нисам шпијунирао за тих 20 година. Међутим, постао сам сумњичав када су ми људи рекли. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Погледао сам у њен телефон и видео да постоји трећа особа која је изгледала као посредник. Била је то Алесија, њена фризерка и пријатељица. Немој да морам да говорим име мушкарца, он је потпуно другачија особа од мене. Припада свету далеком од мог, на срећу. Био је то шок. не само да је Илари имала неког другог, већ да би могла да се заинтересује за таквог човека. У порукама је писало нешто: "Хајде да се нађемо у хотелу. Најпре је негирала, да би касније признала да су само излазили на кафу. С друге стране, ја знам да су се упознали још у марту 2021. и да је Илари  и са другим мушкарцима излазила и била ближа него што би требало - казао је Тоти.

- Увек сам штитила своју децу и наставићу да их штитим. Заштита моје деце је на првом месту, свако је одговоран за своје поступке. Последњих година сам видела ствари које могу да униште око 50 породица - рекла је Иларије.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

Писало се да је „принц Рима” био у вези са извесном Ноеми Бјанки, али и да га Илари вара са приватним тренером Кристијаном Иовином. Њих двоје и дан-данас пуне медијске ступце. Развод је био све само не миран. Раније су једно другом узимали скупоцене ствари, тренутно се воде на суду, а сада се води битка око породичне виле у којој Илари живи са децом.

- Понизио ме је као жени и мајку. У целој причи су мене новинари напали. Био је шампион, највише ме болело што ме нико не разуме. Нисам знала да је такав. Удала сам се за њега из љубави, а не због новца. Увек сам то показивала - казала је бивша Тотијева супруга.

- Постоје гласине да Франческо Тоти размишља о продаји виле. Да ли је то истина или је то само једна од многих маштовитих гласина о њему? - преносе италијански портали.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi)

 

У стварности, није први пут да се говори о могућој Тотијевој продаји виле, али његова бивша супруга избегава да не би трауматизирала децу. Имање је у Тотијевом власништву , али је судија пресудио да ц́е Илари тамо моц́и да остане док њена најмлађа ћерка Изабел, која ц́е ове године напунити осам година, не напуни 21 годину. Вила има 25 соба, два салона, играоницу, собу са сувенирницама бившег капитена Роме и биоскоп.

Спољни простори су велики и луксузни: поплочано двориште је опремљено дневним боравком и кухињом, фудбалским игралиштем, тениским тереном, као и отвореним и затвореним базеном и спа центром. Намештај је модеран, са јединственим дизајнерским детаљима. Вредност је око 18 милиона евра.

БОНУС ВИДЕО: