Aleksandar Mitrović je svojim golovima, može se reči - po običaju pogurao Srbiju do nove pobede, pa je našoj selekciji potreban još samo jedan mali korak do plasmana na Evropsko prvenstvo.

Foto: Profimedia

 

 

Popularni Mitar je na svoj konto upisao još dva pogotka Crnoj Gori i još jednom oduševio naše navijače koji ga sa dosta razloga neizmerno vole. A koga Aleksandar voli, odnosno ko je ljubav njegovog život? Ko je dama koja je uvek uz njega i koja je majka njegove dece?   

U pitanju je atraktivna Kristina Mitrović, za koju kažu da je jedna od najlepših žena naših fudbalera. Aleksandar i Kristina su već dugo u ljubavi, a upoznali su se preko zajedničkog prijatelja. 

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno - pričao je Mitrović. 

 

 

Sa tim da su više godina živeli u vanbračnoj zajednici, sve dok pre dve godine nisu napokon stali na ludi kamen. 

- Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi - kaže popularni Mitrogol.

No, još pre svadbe, iz njihove ljubavi rodilo se dvoje dece. Najstarijeg sina Luku srećni par je dobio 2016. godine, a već sledeće rodila se i ćerkica Nađa.

- Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima - rekao je Aleksandar jednom prilikom. 

 

 

A prošle godine, Mitar je postao otac po treći put, pošto je zanosna Kristina na svet donela još jednu ćerkicu, koja je dobila ime Anastasija.  Kako je naš sportista rekao, kao mlađem su mu bile važne druge stvari, dok sada najviše želi da provodi vreme sa svojim najmilijima. 

- Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće - istakao je Mitrović jednom prilikom nakon rođenja sina.

Aleksandar i Kristina su godinama živeli u Londonu, gde je Mitrović nastupao za Fulam. Kako je naš fudbaler našao novi angažman u Saudijskoj Arabiji, gde sad igra za Al Hilal, oni su se ove godine preselili u tu zemlju.  

 

 

Može se videti da tamo zaista uživaju u luksuznom životu, kao i da se druže sa drugim srpskim fudbalerima koji su se otisnuli put Arabije. 

Posle venčanja, Kristina je preuzela prezime Mitrović, a do tada se prezivala Janjić. Ona je ćerka našeg čuvenog sportskog radnika, nekadašnjeg fudbalera, sada trenera  Aleksandra Janjića. 

On je tokom karijere vodio više domaćih klubova, između ostaloih i Rad, Jagodinu, Voždovac, Javor, Inđiju...

BONUS VIDEO: