- Ја се врло успешно трудим да себе што негативније прикажем у јавности. Када бих се приказала каква заиста јесам, људи би се још више заљубили у мене и још више би ме волели. Изгледам потпуно другачије, као да нисам из овог века. Моји стајлинзи су светски стајлинзи, рекла је водитељка.

На питање да ли ради нешто у кући, тачније да ли се понаша као свака жена која дође са посла, Јована је одговорила у свом стилу:

- Мене кућа не интересује. Нисам кућни тип да перем, чистим, пеглам. Мени је кућа место за уживање са својим дететом и својом породицом, рекла је Јована.

О њој се праве мимови, пишу коментари на друштвеним мрежама, а чини се да она то све ради са намером.

- Ја сам ноћна мора за просечне, досадне, фрустриране и нерадне људе. Не припадам оним генерацијама које мисле да циљ оправдава средства. Мени је важно како се долази до тог циља. Трудила сам се да до њега дођем поштено, рекла је она.

Доста се писало о њеном односу са мужем, као и да је свекрва не воли. Међутим, Јована тврди да то није тачно, али и да мужа помиње таман колико је то потребно.

- Мој муж је на то навикао, ја сам своју каријеру градила сама. Он је поменут таман колико треба, објаснила је водитељка и брзо се осврнула на своја јутарња издања.

Када је реч о одећи и о стајлингу, имала је само речи хвале.

- То је уметност. Ја изгледам потпуно другачије, као да нисам из овог века. Моји стајлинзи су светски стајлинзи. То могу да разумеју само људи који имају светски мозак, који су опен мајнд (отвореног ума).

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".