Као и увек, велику пажњу привукао је Надин стајлинг, али оно што је највећи утисак оставило је то што певачица није препознала водитељку Јовану Јеремић.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Изашла девојка, пева са мном, веслимо се, а мени мозак забаговао. Размишљам ко је беше она, позната ми је, али нема шансе да ми информација дође до мозга. Размишљам све време, али јок. Тек кад сам сишла са бине и села за сто, сетим се да је то Јована. Хтела сам да јој пустим поруку, да јој се извиним што сам деловала мало чудно. Ма хаос ми се дешава у глави – каже Нада која увек привуче много пажње својом појавом:

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

- Ма, какви, не могу! Људи не знају колико је мени времена, енергије, ма свега потребно за један долазак. Када ме позову, ја то озбиљно схватим, морам да будем примећена у фулу, не идем само да бих се појавила, а то захтева озбиљан труд у одабиру гардеробе. То обично, сведено облачење мени је досадно. Ја се сва узнемирим, не буде ми добро кад кажу да дођем на црвени тепих. Ту мора да се издоминира, да увек буде нешто ново. Једино сам више пута носила тунику коју сам имала на рођендану Златана Ибрахимовића, али то је друга ствар. Била сам у друштву оних силних звезда, спортиста. Њихова ДНК је на тој мојој туници, то има тежину. То ми је као нека униформа, а овако, за свако гостовање морам да смислим нешто ново. Па сад нема ко ми није пришао да се сликамо, да попричамо. Некима који су седели поред мене се тоније свидело, па су устали и отишли, али нећу да их спомињем, ја нисам просек, нити то волим - рекла је Нада.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".