- Јована се много променила од када је прешла на "Пинк", сви су то приметили. Још више него пре ради на себи, посветила се ћерки, изгледа све боље и боље, али од обавеза и циљева које је зацртала и те како је занемарила мужа Воју - започиње извор "Стара" и додаје:

Фото: Инстаграм принтскрин/ јеремицјована

 

- Он је до сада био пун разумевања за њен посао и никад јој није приговарао ни због прековременог рада, ни због амбиција, али сада сматра да је претерала, па све чешће започиње свађе и ставља јој до знања да не може баш толико да је толерише. Мало су се и удаљили, па је Воја на Јованин рођендан дошао посебно, мимо ње. Практично је био гост, а не домаћин са њом. То су сви приметили, а и заиста се видело да ту нешто не штима. Међутим, Јована тврди да се не разводи, али не крије да она и Воја живе на две адресе. То је рекла и за медије због чега је Војина мајка побеснела! Одмах је звала и свашта јој рекла с акцентом да више не прави дебила од њеног сина! Малтене јој је наредила да што пре реши кризу у браку и да спречи вести на ту тему у медијима. Такође јој је замерила и то што само хвали себе, а никад се не сети да помене мужа који јој је у свему помагао како би она напредовала у послу. Свекрва је такође доста била уз њу кад се родила Леа. Она је чувала да би Јована могла да ради и снајка јој на томе захвална, чак је увек истицала колико јој значе и свекрва и свекар, међутим, овог пута је била оштра, па јој је одбрусила да се не меша и да ће она проблеме у браку решити са својим мужем - прича извор близак водитељки и објашњава: 

- Јована и Воја дуже време пролазе кроз брачну кризу, али обоје се труде да је превазиђу. Нису предали папире за развод, али се бојим да неће наћи решење. Знам и да им ово није први пут да имају проблеме. Воја се баш бори и уверава Јовану да треба да остану заједно, међутим, не види се ни помак, а камоли да су направили неки корак ка помирењу - закључује извор за "Стар".

(Стар)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".