Манија Трамп одувек је привлачила пажњу медија и јавности. Многима је познато да она има старију сестру Инес, али да ли сте знали да бивша прва дама САД има полубрата?

Наиме, 2016. у магазину GQ објављено је да Меланија има четири године старијег полубрата Дениса Цигелњака којег њихов отац Виктор Кнавс не жели да призна, али је за њега судском одлуком до пунолетсва плаћао алиментацију.

Виктор је Дениса добио с бившом девојком, с којом је прекинуо односе кад је сазнао за трудноћу. Иако сина никад није признао, суд је одредио да ће алиментацију плаћати до његове 18 године јер је ДНК тест потврдио да је Денисов отац.

Након тог чланка локална словеначка телевизија контактирала је Дениса, који живи у бившем рударском градићу Храстнику, око сат времена удаљеном од Љубљане. Он је тад открио да, упркос чињеници да није упознао оца и полусестре, никад му ништа није недостајало.

Фото: Профимедиа

 

- Моја мама, тетке и њихове породице пружиле су ми све, али то не значи да нисам желео да упознам оца, рекао је.

Виктор Кнавс од његове мајке Марије тражио да побаци дете.

Фото: Профимедиа

 

- Моја мајка се није сложила с тим, желела ме је задржати. Била је разочарана и није желела ништа од њега, али моја бака ју је уверила да тражи од њега алиментацију, испричао је.

Тад је изјавио да би волео да упозна оца и полусестре, али то се није десило.

Фото: Профимедиа

 

(Insider.hr)

БОНУС ВИДЕО: