- Моја мајка била је оличење елеганције и грациозности. Њена љубав према мом оцу Виктору, мојој сестри Инес и мени била је безгранична. Свог унука Барона обасипала је љубављу, бригом и непоколебљивом оданошћу - рекла је супруга бившег америчког председника Доналда Трампа на комеморацији, преноси Фокс њуз.

Додала је да је њена мајка била веома поносна када је Трамп постао председник САД и док је она "кренула у велику одисеју, путујући широм света као прва дама".

- Мој отац, моја сестра, Барон, Доналд и ја заувек ћемо памтити одјеке нашег смеха које смо делили са нашом вољеном Баби на породичним вечерама и путовањима. Ниједна тема није била забрањена - рекла је Меланија.

Меланија Трамп је спонзорисала имиграцију својих родитеља у Сједињене Америчке Државе, а они су положили заклетву да постану грађани у Њујорку 2018. године, док је Трамп био председник.

Словеначки имигранти, бивши продавац аутомобила и радница у текстилној фабрици, имали су дозволу за стални боравак у САД.

Породица Кнавс живела је у руралном индустријском граду Севници у Словенији која је тада била део некадашње Савезне федеративне републике Југославије (СФРЈ).

Меланија Кнавс је средњу школу похађала у Љубљани, а када је почела да се бави манекенством променила је име у Меланија Кнаус.

Она се преселила у Њујорк 1996. године, Трампа је упознала две године касније, а венчали су се 2005. године.

БОНУС ВИДЕО: