Дрезика је играо Калан Малвеј, а Аниту Лара Кокс. Временом је свако отишао на своју страну.

Ипак, многи од нас су осетили усхићење на вест да се "Несташне године" враћају и да ће се од 27. новембра поново приказивати на Нетфликсу.

 

 

А шта се у међувремену десило с Анитом и Дрезиком?

Па, испоставило се да је Дрезик стигао до Холивуда, мада га је саобраћајна несрећа коју је преживео изменила до непрепознатљивости.

 

 

Калан Малвеј преживео је страшан чеони судар при брзини од 100км/х. Био је заробљен у возилу скоро сат времена док нису успели да га ослободе. Рез на лицу му је био од ува до ува, његово лице је једноставно "пало" и 17 титанијумских плоча су му убачене у лобању да би поправиле фрактуре вилице и лица. Још не види на једно око и има ожиљак на лицу.

Зато га ваљда нисмо ни препознали кад се 2014. појавио у холивудском спектаклу "300: Рисе оф ан Емпире" и то у једној од главних улога.

Након тога се "убацио" међу суперхероје и његова холивудска каријера иде само узлазно - с блокбастерима какви су "Бетмен против Супермена", "Wарцрафт", "Капетан Америка"..

.

 

Лара Џејн Кокс или Анита, Рајанова сестра и, још битније, Дрезикова девојка.То је била огромна љубав. Он бунтовник, она паметница и одликаш и стално су били у проблемима због своје везе. Иначе, та веза "са платна" пренела се и у приватни живот, те су глумци провели три године заједно, од 1997. до 200. године.

 

 

Иако је током и непосредно после емитовања "Хеартбреак Хигх" била екстремно популарна, Коксова је заиграла у још неколико серија које нису доживеле толики успех ван Аустралије, а појавила се и у краћим филмовима и рекламама. Данас има двоје деце.

 

 

- Волела бих да се вратиму "Несташне године" када би се поново окупљали. Овог пута бих волела да се вратим као професорка. Било би занимљиво гледати сличну серију али у овим новим условима, у доба друштвених мрежа и када се деца сусрећу са неким новим притисцима и изазовима - рекла је Лара Кокс једном приликом.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".