Drezika je igrao Kalan Malvej, a Anitu Lara Koks. Vremenom je svako otišao na svoju stranu.

Ipak, mnogi od nas su osetili ushićenje na vest da se "Nestašne godine" vraćaju i da će se od 27. novembra ponovo prikazivati na Netfliksu.

 

 

A šta se u međuvremenu desilo s Anitom i Drezikom?

Pa, ispostavilo se da je Drezik stigao do Holivuda, mada ga je saobraćajna nesreća koju je preživeo izmenila do neprepoznatljivosti.

 

 

Kalan Malvej preživeo je strašan čeoni sudar pri brzini od 100km/h. Bio je zarobljen u vozilu skoro sat vremena dok nisu uspeli da ga oslobode. Rez na licu mu je bio od uva do uva, njegovo lice je jednostavno "palo" i 17 titanijumskih ploča su mu ubačene u lobanju da bi popravile frakture vilice i lica. Još ne vidi na jedno oko i ima ožiljak na licu.

Zato ga valjda nismo ni prepoznali kad se 2014. pojavio u holivudskom spektaklu "300: Rise of an Empire" i to u jednoj od glavnih uloga.

Nakon toga se "ubacio" među superheroje i njegova holivudska karijera ide samo uzlazno - s blokbasterima kakvi su "Betmen protiv Supermena", "Warcraft", "Kapetan Amerika"..

.

 

Lara DŽejn Koks ili Anita, Rajanova sestra i, još bitnije, Drezikova devojka.To je bila ogromna ljubav. On buntovnik, ona pametnica i odlikaš i stalno su bili u problemima zbog svoje veze. Inače, ta veza "sa platna" prenela se i u privatni život, te su glumci proveli tri godine zajedno, od 1997. do 200. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @foto.nostalgija

 

Iako je tokom i neposredno posle emitovanja "Heartbreak High" bila ekstremno popularna, Koksova je zaigrala u još nekoliko serija koje nisu doživele toliki uspeh van Australije, a pojavila se i u kraćim filmovima i reklamama. Danas ima dvoje dece.

 

 

- Volela bih da se vratimu "Nestašne godine" kada bi se ponovo okupljali. Ovog puta bih volela da se vratim kao profesorka. Bilo bi zanimljivo gledati sličnu seriju ali u ovim novim uslovima, u doba društvenih mreža i kada se deca susreću sa nekim novim pritiscima i izazovima - rekla je Lara Koks jednom prilikom.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".