У "Црвеној Соњи" је играла раме уз раме са Арнолдом Шварценегером, а из филма "Роки" изашла је са вереничким прстеном који јој је поклонио сам "боксер" Силвестер Сталоне.

 

 

Брижит је недавно рекла да је имала кратку аферу са Шварценегером током "Црвене Соње" и да је са њом згодни бодибилдер преварио Марију Шрајвер, коју је касније оженио.

- Осец́ала сам се као да сам му једина. Онда сам схватила да је са Маријом и осетила сам се преварено! Можда се не бих упуштала у то да ми је на почетку рекао: "Удац́у се за Марију и то је веома озбиљно" - рекла је глумица једном приликом.

 

 

Да је славна лепотица била веома пожељна сведочи и број њених бракова, од којих је само последњи трајао две године.

Био је ту Каспер Виндинг са којим је провела само годину дана. Потом се скоро одмах удала за Сталонеа, а развела се од њега после само две године љубави. Одморила се од свега у друштву Шон Пена, а затим се 1990. удала за Себастијана Коупленда. И то је трајало само две године, а онда је у њен живот ушао Раул Мајер, са којим је остала дуже - чак дванаест година.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by robotGEEK (@robotgeek)

 

Међутим, годину дана након развода од Мајера удала се за Матију Десија и са њим је у браку од 2006. године.

Глумица је говорила да је Сталоне "веома лош у кревету" и рекла је и да је из брака изашла незадовољна.

Бригит је могла да има сјајну каријеру, пошто је одлично почела, али изгледа да су је продуценти и редитељи потпуно заборавили, пошто годинама није добила значајнију улогу.

 

Због тога је завршила као учесница многих ријалити програма - појавила се у британском Великом брату, а учествовала је и у једном немачком ријалитију где је пред камерама извела шест пластичних операција.

Данас води ауторску емисију на немачкој телевизији "РТЛ" и изгледа поприлично другачије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".