Милутин Мркоњић од 2012. године је био у вези са певачицом Аном Бекутом. Њих двоје су важили за један од најскладнијих парова, упркос томе што је Мрка био у законитом браку са правницом Драганом Мркоњић, Дашом.

Мркоњић и Бекута су од 2012. живели у Анином стану на Врачару који су заједно проширили и реновирали, а 2016. године су се преселили у пентхаус.

Фото: З. Кнежевић

 

Пар није крио срећу и јавно су говорили о својој вези и складу у ком живе. Познато је и да је Мрка конобарима у скупштинском бифеу поклањао карте за концерт Ане Бекуте и да је своју драгу пратио на турнејама.

Упркос медијским спекулацијама о разводу, Мрка заправо никада није имао намеру да оконча свој брак са Дашом са којом је остао у добрим односима, па су често виђани заједно у јавности.

Фото: Петар Милошевић

 

Како је Ана говорила, њима није падало на памет да се венчају и није јој сметало то што се бивши супружници виђају.

-То је његова дивна особина и апсолутно ми не смета што има леп однос са њом. Зар не треба извући из тога поуку? Да се он и ја, не дај Боже раставимо, он би тако бринуо и о мени – рекла је Ана.

Фото: З. Кнежевић

 

Једном приликом су Мркоњића питали да ли има намеру да се разведе, на шта је он јасно одговорио да је то будалаштина.

- Да вам кажем нешто, то око развода су обичне будалаштине и цела прича је једна будалаштина јер се ја не разводим – био је кратак Мркоњић.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".