Milutin Mrkonjić od 2012. godine je bio u vezi sa pevačicom Anom Bekutom. NJih dvoje su važili za jedan od najskladnijih parova, uprkos tome što je Mrka bio u zakonitom braku sa pravnicom Draganom Mrkonjić, Dašom.

Mrkonjić i Bekuta su od 2012. živeli u Aninom stanu na Vračaru koji su zajedno proširili i renovirali, a 2016. godine su se preselili u penthaus.

Foto: Z. Knežević

 

Par nije krio sreću i javno su govorili o svojoj vezi i skladu u kom žive. Poznato je i da je Mrka konobarima u skupštinskom bifeu poklanjao karte za koncert Ane Bekute i da je svoju dragu pratio na turnejama.

Uprkos medijskim spekulacijama o razvodu, Mrka zapravo nikada nije imao nameru da okonča svoj brak sa Dašom sa kojom je ostao u dobrim odnosima, pa su često viđani zajedno u javnosti.

Foto: Petar Milošević

 

Kako je Ana govorila, njima nije padalo na pamet da se venčaju i nije joj smetalo to što se bivši supružnici viđaju.

-To je njegova divna osobina i apsolutno mi ne smeta što ima lep odnos sa njom. Zar ne treba izvući iz toga pouku? Da se on i ja, ne daj Bože rastavimo, on bi tako brinuo i o meni – rekla je Ana.

Foto: Z. Knežević

 

Jednom prilikom su Mrkonjića pitali da li ima nameru da se razvede, na šta je on jasno odgovorio da je to budalaština.

- Da vam kažem nešto, to oko razvoda su obične budalaštine i cela priča je jedna budalaština jer se ja ne razvodim – bio je kratak Mrkonjić.

(Novosti)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".