Мркоњић се након ступања у везу са Бекутом није развео од своје жене Драгане Мркоњић Даше. Како су медији раније преносили Милутин и Драгана су остали у добрим односима па су и снимљени да заједно одлазе у куповину.

- Увек сам био одан породици. Волим сестрину децу, а са Анином породицом сам као најрођенији род. Познато је и да сам са супругом Драганом у одличним односима иако одавно не живимо заједно. Чујемо се готово свакодневно и помажем колико могу. Све може да се реши мирно и цивилизовано. Све што имам оставићу женама. Ја немам ништа - казао је он једном приликом.

Њих двоје су више од 30 година били у браку, а како је Мрка раније довођен у везу са многим женским особама, тадашња његова жена је дала потпуно неочекивану изјаву за медије.

Фото: З. Кнежевић

 

- Заиста немам ништа против тога што се виђају. Ја поштујем његову прошлост, као и он моју. Ми смо ствари од старта поставили на право место. Не пада ми на памет да му браним да се виђа с њом. Она је сама и нема никога - рекла је раније Бекута, која не сумња у љубав свог дечка.

- Никада нисам била љубоморна, па нема разлога ни сада да будем. Ја сам једна самосвесна жена. Нас двоје у љубави не калкулишемо. Понашамо се онако како осећамо. Прија нам то што смо нон-стоп заједно. Једно друго негујемо колико год је то могуће у овим годинама - рекла је Ана.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".