Везе између спортиста су више него уобичајене и ништа није чудно у томе што је бразилски фудбалер Даглас Луиз (23) који игра за Астон Вилу у вези са колегиницом из женског тима која важи за најзгоднију фудбалерку у највишем рангу енглеског фудбала.

 

 

Међутим да ствар буде много занимљивија аткрактивна швајцаркиња Алиша Леман (22) је била у вези са саиграчицом из репрезентације капитеном Рамоном Бачман (30). Љубав између две фудбалерке је цветала док су обе играле у Премијер Лиги али све је кренуло низбрдо када је Рамона из Челзија прешла у ПСЖ и тако била далеко од своје партнерке. 

 

 

Пошто љубав на даљину није функционисала згодна Алиша је утеху нашла у загрљају једног од најбољих играча клуба из Бирмингема.

Дуго се причало да су у вези али објава на Инстаграму је то и озваничила.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Навијачи Виле су узбуђени због везе фудбалера своје екипе и надају се да ће нова љубав донети још бољу форму младом Бразилцу.

Алиша Леман игра на позицији крилне нападачице, а ове сезоне је без уписане асистенције, али и поготка. Ипак, атрактивним изгледом привлачи пажњу, а на Инстаграму је прати више од пет милиона људи.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".