Veze između sportista su više nego uobičajene i ništa nije čudno u tome što je brazilski fudbaler Daglas Luiz (23) koji igra za Aston Vilu u vezi sa koleginicom iz ženskog tima koja važi za najzgodniju fudbalerku u najvišem rangu engleskog fudbala.

 

 

Međutim da stvar bude mnogo zanimljivija atkraktivna švajcarkinja Ališa Leman (22) je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije kapitenom Ramonom Bačman (30). LJubav između dve fudbalerke je cvetala dok su obe igrale u Premijer Ligi ali sve je krenulo nizbrdo kada je Ramona iz Čelzija prešla u PSŽ i tako bila daleko od svoje partnerke. 

 

 

Pošto ljubav na daljinu nije funkcionisala zgodna Ališa je utehu našla u zagrljaju jednog od najboljih igrača kluba iz Birmingema.

Dugo se pričalo da su u vezi ali objava na Instagramu je to i ozvaničila.

Foto: Instagram printskrin

 

Navijači Vile su uzbuđeni zbog veze fudbalera svoje ekipe i nadaju se da će nova ljubav doneti još bolju formu mladom Brazilcu.

Ališa Leman igra na poziciji krilne napadačice, a ove sezone je bez upisane asistencije, ali i pogotka. Ipak, atraktivnim izgledom privlači pažnju, a na Instagramu je prati više od pet miliona ljudi.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".