Фудбалер Александар Митровић већ дуги низ година ужива у љубави са лепом Кристином са којом има двоје деце. Њихова прича је прелепа, а постала је још лепша када су коначно стали на луди камен.

Срце фудбалера одавно је освојила Београђанка Кристина Јањић, сада Митровић.

Након дуге везе и двоје деце, њих двоје су тек недавно венчали. Прослава се одиграла у мирној, опуштеној атсмофери, уз романтику и раскошну декорацију.

Митровић је једном приликом говорио за медије о томе како је најлепша ствар која му се десила то што је рано засновао породицу. 

- Рано сам засновао породицу, али то је нешто најлепше што ми се десило и што сам урадио у животу. Осећај да вас неко чека код куће увек кад долазите с тренинга, утакмице или дугих путовања заиста је нешто што ме тера да више радим и тренирам. Сада имам и сина који ће се једног дана угледати на мене и наравно да бих волео да увек чује само лепе приче о свом оцу. Одрастање у Енглеској није лако, посебно за нас који долазимо из мале државе, али сигуран сам да ће Лука, без обзира на то где нас фудбал буде одвео, имати све услове за образовање као и друга деца – рекао је Александар пре неколико година.

Овај пар је у марту 2016. године добили су прво дете, сина Луку, а већ крајем 2017. године стигла је и ћеркица.

Оно што је занимљиво је то да је Кристина ћерка познатог српског тренера Александра Јањића, који је водио Рад, Јагодину, Вождовац, Јавор, Инђију...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".