Поменимо неке од њих.

Ана Рајковић, супруга је српског голмана Предрага Рајковића. Она се раније бавила манекенством, али и модним дизајном. Данас је посвећена супругу и њиховом синовима Рељи и Тадији

Иначе, Ана је недавно постала и предузетница. Покренула је бренд квалитетне дечје обуће које како каже нема у нашој земљи. Овај бизнис јој се исплатио, због чега је постала веома успешна.

Снежана Борјан супруга голмана Црвене звезде Милана Борјана, пре него што је отпочела љубавну везу са садашњим мужем била је на позицији директорке маркетинга ФК Партизан.

Међутим како је изјавила за медије каријеру је напустила како би се посветила породици.

"Свесно сам напустила позицију директора маркетинга у Хумској и нисам се покајала зато што је породица изнад свега. Имам нову улогу, трудим се да Милану будем ослонац када на терену не иде баш све како је замислио и верујем да у томе успева - изјавила је Снежана тада.

Јована Швоња годинама је у браку са фудбалером Филипом Ђорђевићем, са којим има двоје деце и сви живе у Италији. По занимању је манекенка а иза себе има успешну каријеру у овом послу.

Последњих година не бави се активно манекенством, али са пратиоцима на друштвеним мрежама редовно дели изазовне фотографије.

Пре удаје, док је живела у Србији, често се појављивала и у спотовима музичких звезда

Јована Гајић и Зоран Бамби Тошић, су још један фудбалско - манекенски пар.

Јована је такође манекенка, имају сина и ћерку, док Бамби из претходног брака има још две ћерке.

Јована и Зоран заједно су од 2013. године, а шушкало се да су потписали неку врсту уговора по којој њој припада десет милиона евра у случају раскида, што ни једно од њих двоје до данас није потврдило нити демантовало

Катарина Грујић, свима позната певачица, недавно је постала супруга фудбалера Марка Гобељића, и сада чекају бебу.

Своју каријеру започела је музучком такмичењу "Звезде Гранда", а сада су иза ње бројни хитови, пуни клубови и наступи који се памте.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".