Кија је још једном јавно демантовала да има било какве везе са љубавном афером политичара и певачице. Истакла је и да је имала вербални окршај са младим политичарем из Бања Луке.

 

Фото: АТА имагес

 

- Више ми је досадно да се понављам као папагај. Одмах сам то демантовала, јер нема никакве везе са мном. Оно што сам после читала, стварно желим да се удаљим од свега тога, неких бивших односно садашњих мужева, одвратних изјава. Заиста када сам видела све то постало ми је мука, и хтела сам да се што пре удаљим од свега тога - рекла је Кија.

Фото: АТА имагес

 

Она је додала да је имала и окршај са градоначелником Бања Луке, али је касније схватла да су ствари веома компликоване.

- Кад видите двоје младих људи и спојите их, нервирала сам се. И ја сам имала велики окршај са Драшком, јер сам мислила да су се сви уротили против мене и да ми намештају, али када сам схватила да су неки ствари компликоване и није тако као што изгледа онда сам почела да се смејем - каже Кристина Коцкар.

Фото: АТА имагес

 

- Ја нисам део тог љубавног троугла. Није џентлменски што се та мушка страна није од почетка огласила и објаснила да ја немам везе са тим, али ја сам демантовала и мислим да нема смисла да се више понављам. То што они ћуте, њима то одговара да се тако провлаче у медијима. Не мислим да је свака реклама добра реклама, нисам у том фазону. Када ћутиш оставиш простора за спекулације, а некоме то очигледно одговара - рекла је Коцкарева.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".