Спекулације да је у вези са Драшком не престају, а певачица се није оглашавала на ову тему, стога није открила да ли су тврдње да има дечка тачне. Осим нагађања, изјаве је давао њен ускоро бивши супруг, Душан Јованчевић који је у неколико наврата упутио и претње, али се певачица и тада одлучила за тишину.

Тања је данас одлучила да замоли представнике седме силе да престану да спекулишу око њеног живота и контактирају људе блиске њој.

Фото: Инстаграм принтскрин/тања_савиц_привате

 

- Поштовани новинари, кроз године које сам на естради пратите моје успоне и падове и пре свега сам захвална на дугогодишњој, комплементарној сарадњи са вама. Нисам се освртала када сте звали моје родитеље и тражили њихове коментаре на конто мојих одлука, подржали сте ме у борби за моје синове. Надам се да ћете озбиљно схватити мој љубазни апел да престанете да сазивате све људе из мог окружења и тражите њихове изјаве. Живот иде даље без обзира шта ћете као туђу изјаву добити. Од сада па надаље и убудуће биће довољно да ставите - Да, Тања Савић је коначно срећна - написала је Тања. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".