Kija je još jednom javno demantovala da ima bilo kakve veze sa ljubavnom aferom političara i pevačice. Istakla je i da je imala verbalni okršaj sa mladim političarem iz Banja Luke.

 

Foto: ATA images

 

- Više mi je dosadno da se ponavljam kao papagaj. Odmah sam to demantovala, jer nema nikakve veze sa mnom. Ono što sam posle čitala, stvarno želim da se udaljim od svega toga, nekih bivših odnosno sadašnjih muževa, odvratnih izjava. Zaista kada sam videla sve to postalo mi je muka, i htela sam da se što pre udaljim od svega toga - rekla je Kija.

Foto: ATA images

 

Ona je dodala da je imala i okršaj sa gradonačelnikom Banja Luke, ali je kasnije shvatla da su stvari veoma komplikovane.

- Kad vidite dvoje mladih ljudi i spojite ih, nervirala sam se. I ja sam imala veliki okršaj sa Draškom, jer sam mislila da su se svi urotili protiv mene i da mi nameštaju, ali kada sam shvatila da su neki stvari komplikovane i nije tako kao što izgleda onda sam počela da se smejem - kaže Kristina Kockar.

Foto: ATA images

 

- Ja nisam deo tog ljubavnog trougla. Nije džentlmenski što se ta muška strana nije od početka oglasila i objasnila da ja nemam veze sa tim, ali ja sam demantovala i mislim da nema smisla da se više ponavljam. To što oni ćute, njima to odgovara da se tako provlače u medijima. Ne mislim da je svaka reklama dobra reklama, nisam u tom fazonu. Kada ćutiš ostaviš prostora za spekulacije, a nekome to očigledno odgovara - rekla je Kockareva.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".