Како сазнају медији, Драшко свакодневно пише поруке певачици и Тањиној колегиници Кији Коцкар, јер жели са њом наводно да обнови романсу. 

Фото: АТА имагес

 

 

Станивуковић, како медији сазнају свакодневно зове Кију и шаље јој поруке, на које она не одговара.

- Драшко не може себи да опрости што није успео да задржи Кију. Она је тип жене која му се допада и сада на све начине покушава да с њом обнови контакт. Зове је и пише јој свакодневно, чак је писао и кад је био на службеном путу у Француској. Мислим да Тања то и не зна. Човек, изгледа, хоће да седи на две столице, или прави терен да се приближи Кији и да заврши с Тањом. Све ово што се дешавало с њеним мужем му није нимало пријало. Међутим, Кију не занимају ни он ни његова афера с Тањом, нити жели да се налази у том троуглу - прича извор за Курирм, па додаје да према његовим сазнањима, Драшко Тањи иза леђа шаље поруке Коцкаревој и покуша да је освоји:

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

 

- Пише јој нон-стоп. Пре подне, после подне, увече. Криво му је што је Кија због њега у медијима представљена у лошем светлу и сада би да се то реши. Многи су му рекли да му је Тања тотални промашај, да је њена колегиница у сваком смислу боља и да му она лепше пристаје. Многи се слажу с његовом баком да му не треба жена са двоје деце, која, притом, има проблем с мужем, с којим је и даље у браку. Кија га је одмах провалила и не жели да учествује у таквим политичко-естрадним малверзацијама. Позовите је да вам то потврди, јер се Драшко крије и неће о томе да прича - завршава извор.

Након свих спекулација, огласила се и Кија, која у свом стилу, имала је шта и да поручи Драшку.

Фото: АТА имагес

 

 

- Све сам прочитала. Драшко је, изгледа, неком дао динар да уђе у коло, али сад мислим да се моли да неком да два динара да из њега изађе. Ја сам рекла шта сам имала још одавно. Осталима на образ што ћуте да би били у медијима - рекла је Кија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".