Иако се нагађа да градоначелник Бањалуке често долази у Србију, истина је да певачица чешће путује у Републику Српску где се понашају много слободније и појављује заједно на јавним местима.

Пре само три дана Савићева се својим аутомобилом запутила у Бањалуку, где је провела читав дан. Извор који тренутно борави у том граду испричао нам је да је протеклог викенда видео певачицу, најпре саму у једном тржном центру где је шопинговала, а потом и у кафићу где је села да предахне. Истог дана, али увече, срео је Тању и у једном луксузном бањалучком ресторану, али овога пута у друштву Станивуковића. Њих двоје су у пратњи његовог обезбеђења ушли у локал и запутили се на спрат где није било никога.

Фото: АТА имагес/Драган Кујунџић

 

Политичар је закупио цео горњи део ресторана како би на миру уживао у вечери са певачицом, али и како би осигурао да их нико не слика кришом. Наводно, они се осећају много пријатније у Бањалуци јер их не вребају папараци и знатижељни пролазници, колико би то радили у Београду. Управо због тога чешће заједно бораве у Републици Српској.

Како каже наш саговорник, Драшко и Тања су на вечери провели пуна три сата, а конобар им је у неколико наврата доносио флаше најскупљег вина. Када су кренули из ресторана, политичар је нежно грлио Тању, а посебно је водио рачуна док су силазили низ степенице. Како је одлучила да се исте вечери врати за Смедерево, Станивуковић је инсистирао да је одвезе његов возач јер је попила неколико чаша алкохола, што је она прихватила.

Драшко је, наводи извор, био јако срдачан према певачици у сваком моменту, а тврди и да се из авиона види да је до ушију заљубљен у њу. 

 

(Курир)

 

Dušanka Lazović

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".