Наиме, његову бившу девојку Ешли Елерин убио је серијски убица. Глумац Ештон Кучер својевремено је сведочио против убице, будући да се забављао са 22-годишњом Ешли Елерин и те вечери када је убијена, требало је да се виде.

Фото: Профимедиа

 

 

Ештон је те 2001. године покуцао на врата Ешли Елерин, али није добио одговор, те је претпоставио да је она отишла негде, будући да је каснио. Ипак, у једном тренутку је погледао кроз прозор и видео оно што је мислио да су мрље од црвеног вина.

Сутрадан је откривено да је Елерин пронађена мртва. Била је избодена 47 пута, а тело је пронашла њена собарица.

- Мислио сам да је то мрља од црвеног вина што се пролило на тепих. То није било ништа узнемирујуће јер је пре неколико дана код ње била велика прослава. Нисам превише размишљао о томе, рекао је Ештон.

Глумац је на сведочењу признао да се јако уплашио кад је сазнао што се догодило и да је помислио на то како ће његове отиске наћи на вратима. Међутим, полиција је открила да Кучер никада није био осумњичен за ово убиство. Убица је ухваћен тек седам година касније. Мајкла Гарђула, кога су медији у Америци прозвали "Холивудским трбосеком", полиција је ухапсила 2008. године и оптужила га за убиство још једне девојке.

Фото: Профимедиа

 

 

Показало се да је реч о серијском убици, а Мајкл је ове године осуђен на смртну казну.

Ештон је био у вези и са покојном глумицом Британи Марфи са којом се појавио у комедији "Управо венчани". Кучер је наводно након само седам месеци прекинуо са Британи јер је желео да ужива у самачком животу, што је њу погодило, а утеху је пронашла у послу.

- Увек је била у центру пажње, где год да се појави и прва би почела да плеше - испричао је глумац својевремено након Британине смрти.

Глумица је преминула 20. децембра 2009. у 33. години живота, али тачан узрок и околности њене трагичне смрти и дан данас су неразјашњени.

Фото: Профимедиа

 

 

Глумица се онесвестила у купатилу у свом дому у Лос Анђелесу. Њена мајка Шерон је за америчке медије рекла да се данима пре смрти Британи жалила на снажне болове у стомаку. Своју ћерку је пронашла у три ујутро како се бори да дође до даха.

Деми Мур је једна од оних која је отворено говорила о браку са Ештоном. Како је рекла, због њега има трауме и дан данас, иако се њихов брак завршио 2013. године.

О детаљима њиховог односа, Деми је писала у мемоарима "Инсиде оут боок" и никада није крила да ју је супруг варао. Међу његовим љубавницама биле су познате даме - Бритни Џонс и Сара Лил.

Осим тога, Деми је једном приликом открила да је радила одвратне ствари како би му удовољила, иако то није желела. Када јој је Ештон затражио се*с у троје, глумица је пристала. Због њиховог раскида, Деми се одала пороцима, дрогама, алкохолу а имала је и спонтани побачај.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Деми је у шестом месецу трудноће имала спонтани побачај и изгубила бебу коју је чекала са Кучером. Ипак, није одустајала од тога да добију дете, те је прошла кроз седам циклуса медицински потпомогнуте оплодње, који су јој донели много бола.

Кучер је својевремено био у вези и са Линдзи Лохан, холивудском слаткицом познатој по филму "Замка за родитеље". Били су заједно током 2005. године, а Линдзи је након тога постала прилично проблематична. Борила се са зависношћу од алкохола и дроге, те је завршила у затвору због крађе. Њен отац је рекао и да се глумица једном приликом предозирала и да ју је корак делио од смрти.

Фото: Профимедиа

 

 

Ештон данас ужива у браку с Милом Кунис са којом има двоје деце.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".