Џудит је била једна од најуспешнијих дечјих глумачких звезда када је у узрасту од десет година била упуцана из ватреног оружја, а потом и запаљена у гаражи свог породичног дома.

Између осталог, глумила је у серијалу "Ајкула", давала глас ликовима у цртаћима и блистава каријера у Холивуду јој је била гарантована. До свог четвртог разреда основне школе, Џудит је зарађивала око 100.000 долара годишње.

 

 

Управо захваљујући њеној заради, породица је успела да купи кућу у Лос Анђелесу, али иза кулиса срећне породице крила се другачија слика. Њени родитељи су у једном тренуку схватили да је Џудит прениска за свој узраст и због тога су почели да јој дају хормоне како би порасла.

Њен отац Јозеф био је зависник о алкохолу, а у неколико је наврата претио како ће убити себе и чланове породице, а потом их запалити у кући.

 

 

Често је имао проблема с полицијом због вожње у пијаном стању, а Барсина мајка је у једном тренутку пријавила њеног оца због насиља у породици. Наставило се и физичко насиље, али нико није реаговао.

На Џудит је то све потресно деловало и чак је посећивала психолога како би се са стресном ситуацијом што лакше носила, те се преселила са мајком у други стан, али локални центар за социјални рад закључио је како нема разлога за стварну бригу.

 

 

Само неколико недеља од пресељења, у њихов стан је полиција дошла на увиђај. То је било у јулу 1988. године када је полиција известила да су пронашли троје мртвих људи. Испоставило се да се ради о дечијој звезди, њеној мајци и оцу.

Након обдукције и полицијске истраге утврђено је да је њен отац Јозеф убио, као и супругу, а након тога пресудио и себи. Свет је након сазнања да је отац починио овај језив злочин занемео.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".