Глумац и бивши муж Џенифер Анистон, Бред Пит, открио је њену добро чувану тајну у једном интервјуу који никада није емитован, пише магазин Хелло. Холивудски глумац открио је како Џенифер месечари, а тај детаљ из приватног живота знао је само њен најближи круг људи.

Пит је у интервјуу открио како је њено месечарење узроковало проблеме у браку па је испричао анегдоту која се догодила једне ноћи.

Фото: Профимедиа

 

Ноћне авантуре

"Она пуно тога ради док спава. Једном се чак укључио и аларм у кући, а ја сам је пронашао напољу", испричао је, додајући како цела ствар није била нимало безазлена јер су у то доба живели у кући смештеној на самој литици.

Пит је затим кроз шалу рекао: "Чуо бих како се у другој соби отварају и затварају фиоке, али онда бих сам себи рекао да ће се, када обави шта треба, вратити у кревет. Она у сну и пуно прича и управо смо тада имали неке од најбољих разговора."

Подсетимо, Пит и Анистон били су једни од најомиљенијих холивудских парова. Венчали су се 2000, а развели пет година касније. Анистон се удала за Џастина Теруа, а Пит се венчао Анђелином Џоли, али ни ти бракови нису потрајали.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".