Glumac i bivši muž DŽenifer Aniston, Bred Pit, otkrio je njenu dobro čuvanu tajnu u jednom intervjuu koji nikada nije emitovan, piše magazin Hello. Holivudski glumac otkrio je kako DŽenifer mesečari, a taj detalj iz privatnog života znao je samo njen najbliži krug ljudi.

Pit je u intervjuu otkrio kako je njeno mesečarenje uzrokovalo probleme u braku pa je ispričao anegdotu koja se dogodila jedne noći.

Foto: Profimedia

 

Noćne avanture

"Ona puno toga radi dok spava. Jednom se čak uključio i alarm u kući, a ja sam je pronašao napolju", ispričao je, dodajući kako cela stvar nije bila nimalo bezazlena jer su u to doba živeli u kući smeštenoj na samoj litici.

Pit je zatim kroz šalu rekao: "Čuo bih kako se u drugoj sobi otvaraju i zatvaraju fioke, ali onda bih sam sebi rekao da će se, kada obavi šta treba, vratiti u krevet. Ona u snu i puno priča i upravo smo tada imali neke od najboljih razgovora."

Podsetimo, Pit i Aniston bili su jedni od najomiljenijih holivudskih parova. Venčali su se 2000, a razveli pet godina kasnije. Aniston se udala za DŽastina Terua, a Pit se venčao Anđelinom DŽoli, ali ni ti brakovi nisu potrajali.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".