Откако је Лазар Чолић Зола пре неколико дана крочио у Белу кућу и постао равноправни такмичар најпопуларнијег ријалити формата, "Елите", рекло би се да је настала права пометња у Шимановцима.

Њих двоје су били прилично бучни и бурних реакција, те је све кулминирало Миљаниним сузама. Сада су Кулићева и Зола одлучили да наставе свој разговор у коме му је она признала све.

- Шта ти Миљо изгуби, никада више такве ногице и таквог мушкарца - рекао је Зола.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Добро, ти покушаваш да ме испровоцираш - рекла је Миљана.

- Једини сам Миљо ја спас, да ти га вратим, можда постоји шанса. Шалим се, не бих ти ту услугу учинио никада. Знам шта наводим и шта причам, како ћеш у кућу где је он био - рекао је Зола.

- И кућа ми се згадила, све ме подсећа на њега. Нисам ту живела од када је отишао. Можда се Бог смилује и догоди се чудо - рекла је Миљана, плачући.

- Емотивно сам полупана, ја сам тражила да одем са Рајског острва када смо били тамо - додала је Миљана док се тресла.

- Тај твој покушај мог малтретирања ти неће добро донети. Знам да се нећеш повући и да можеш ићи до краја. Теби би најгоре било оно што мислиш да је најбоље. Када би са њим опет била, била би спрда*ина - рекао је Зола.

- Светим ти се за све што ми радиш ових дана. Први си почео - рекла је Миљана.

- Ти синоћ говориш Бебици како његова девојка гледа у мене. Ти Миљо хоћеш њих да раставиш. За све, увек ја најгори - рекао је Зола.

- Идем да обиђем терен - рекла је Миљана којој је нагло позлило, а Зола јој је притекао и указао помоћ.

Детаљније о овоје теми, погледајте у наредном видео запису:

БОНУС ВИДЕО: