Otkako je Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana kročio u Belu kuću i postao ravnopravni takmičar najpopularnijeg rijaliti formata, "Elite", reklo bi se da je nastala prava pometnja u Šimanovcima.

NJih dvoje su bili prilično bučni i burnih reakcija, te je sve kulminiralo Miljaninim suzama. Sada su Kulićeva i Zola odlučili da nastave svoj razgovor u kome mu je ona priznala sve.

- Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca - rekao je Zola.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš - rekla je Miljana.

- Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio - rekao je Zola.

- I kuća mi se zgadila, sve me podseća na njega. Nisam tu živela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo - rekla je Miljana, plačući.

- Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo - dodala je Miljana dok se tresla.

- Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina - rekao je Zola.

- Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo - rekla je Miljana.

- Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova devojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvek ja najgori - rekao je Zola.

- Idem da obiđem teren - rekla je Miljana kojoj je naglo pozlilo, a Zola joj je pritekao i ukazao pomoć.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu:

BONUS VIDEO: