Наиме, баба Госпава изјавила је за "Блиц" да она не би желела да је њен унук у вези са певачицом која је удата и има двоје деце и да треба да нађе неку која је млађа и која ће му родити децу, пише Српскаинфо.

На овакав став реаговала је жестоко осудила Горица Додик, ћерка Милорада Додика, српског члана Председништва БиХ и лидера СНСД:

– Драга бако, ја сам жена која је имала брак и двоје деце у том браку, сада сам опет срећна и родила сам још двоје живе и здраве деце. Жао ми је што као жена на то овако гледате и не брините ово лажу, али боље да је о Тањи него да пишу истину – написала је Горица Додик на Твитеру.

Главна тема ових дана у региону је веза певачице Тање Савић и градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића. Његова бака Госпава одлучила је да говори на ову тему.

Фото: Ата имагес/Драган Кујунџић, Фото:tanja_savic_private

 

– Нису у вези, а и не бих волела да јесу. Једноставно, она није за њега. Она жена има децу, има све – каже у једном даху баба Госпава, па наставља:

– Удата жена која има децу, шта има да ми буде фина. Није за њега да жени жену која има двоје деце. Дај боже да је њеној деци добро, али да се окане мог унука. Бог јој драги дао здравље за њену децу.

Драшкова баба каже да ју је веома узнемирило обраћање Тањиног мужа Душана, као и речи које је изговорио на рачун још увек законите супруге.

– Шта све њен муж изјављује, ја то не могу да причам. Шта је све човек рекао. Њу не знам лично. Знам је од раније као певачицу. Драшко ми је баш синоћ рекао “Бако, то је једна велика глупост, немој се секирати, нема од тога ништа. Они морају да пишу – говори баба, па открива да би волела да се њен унук ожени ускоро и да добије децу.

(Блиц)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".