Поменута жена ухапшена је након што је спорни снимак бацања вреле супе на особље ресторана постао виралан.

Аманда Никол Мартинез (31) оптужена је тиме за напад наношењем телесних повреда у мексичком ресторану у Тексасу, САД.

Шокантан видео за свега пар дана на ТикТок-у прикупио је више од седам милиона прегледа. У њему је приказан застрашујући тренутак у ресторану Сол де Халиско у Темплу. На њему се види како Аманда баца супу у лице запослене Јанели Броланд након краће расправе у којој је гошћа ресторана вербално напала радницу жалећи се да је супа толико врућа да се пластични поклопац истопио у њој.

 

Броландова је рекла да је поливена врелом супом и да је "имала осећај као да је попрскана бибером“ пре него што је осетила болове од опекотина очију и крварење из носа.

Оптужена је истог дана ухапшена и превезена у затвор округа Бел у среду ујутро, саопштила је полиција. Претпоставља се да јој је забрањен улазак у ресторан.

Ова 31-годишњакиња је задржана на кауцији од 5.000 долара, а ако буде проглашена кривом, може јој се десити да добије годину дана затвора и новчану казну до 4.000 долара.

Жртва овог физичког напада у изјави за "КЦЕН Невс" навела је да се лоше осећа због чињенице да је "неко стављен у затвор", али да је задовољна што ће Аманда Мартинез сада морати да сноси последице свог посупка.

 

- Када сам последњи пут разговарала са полицијом, чинило ми се да ће овај процес потрајати много дуже. Не осећам се пријатно у чињеници да је неко због мене стрпан у затвор. Али драго ми је што видим да се суочава са последицама својих поступака“, рекла је агенцији.

У време када је инцидент пријављен полицији Темпла, заменик шефа полиције Ален Тестон поручио је - не одобравамо овакву врсту понашања и држимо наше грађане по највишим стандардима. Ако грађанин верује да је добио лошу услугу, саветујемо им да остану цивилизовани док се проблем не реши.

Портпарол Сол Де Јалиска поделио је објаву на Фејсбуку у којој се критикује понашање корисника.

(Miror.co.uk)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".