Далила се чак и током емисије "Гледање снимака" обратила породици Драгојевић, као и продукцији и тражила да јој се пас Теди доведе на велелепно имање, будући да се тренутно налази код Дејановог оца Горана у Ветернику.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Да ли ће доћи до реализације њеног плана, остаје нам да видимо, али оно што ће вас дефинитивно изненадити је судбина Кије Коцкар и Драгојевића.

Свима је познато да је Кија Коцкар у "Задрузи 1" преварена од стране тадашњег супруга Слобе Радановића. Слоба је Кију преварио са Луном Ђогани, међутим, њихова афера није дуго потрајала. Пре Кијиног уласка многи су се питали због чега не уђе у ријалити и суочи се са прељубником и љубавницом њеног тадашњег супруга.

Фото: АТА имагес

 

Неколико недеља касније, продукција и Велики шеф увели су на имање у Шимановцима Кију Коцкар, која у том тренутку постаје хероина нације и региона, због своје приче коју је носила на леђима. Међутим, по свему судећи, ријалити ће и ове сезоне добити свог хероја, ког су препознали у Дејану.

Далила и Дејан Драгојевић потписали су папире за развод 18. 11. 2021. године, на исти дан када је 2017. године Кија Коцкар одлучила да уђе у ријалити "Задруга 1" и суочи се са тадашњим супругом Слобом и његовом љубавницом Луном. Иначе, Кија и Дејан су исти знак хороскопа што такође корисници друштвених мрежа истичу.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".