Dalila se čak i tokom emisije "Gledanje snimaka" obratila porodici Dragojević, kao i produkciji i tražila da joj se pas Tedi dovede na velelepno imanje, budući da se trenutno nalazi kod Dejanovog oca Gorana u Veterniku.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

Da li će doći do realizacije njenog plana, ostaje nam da vidimo, ali ono što će vas definitivno iznenaditi je sudbina Kije Kockar i Dragojevića.

Svima je poznato da je Kija Kockar u "Zadruzi 1" prevarena od strane tadašnjeg supruga Slobe Radanovića. Sloba je Kiju prevario sa Lunom Đogani, međutim, njihova afera nije dugo potrajala. Pre Kijinog ulaska mnogi su se pitali zbog čega ne uđe u rijaliti i suoči se sa preljubnikom i ljubavnicom njenog tadašnjeg supruga.

Foto: ATA images

 

Nekoliko nedelja kasnije, produkcija i Veliki šef uveli su na imanje u Šimanovcima Kiju Kockar, koja u tom trenutku postaje heroina nacije i regiona, zbog svoje priče koju je nosila na leđima. Međutim, po svemu sudeći, rijaliti će i ove sezone dobiti svog heroja, kog su prepoznali u Dejanu.

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su papire za razvod 18. 11. 2021. godine, na isti dan kada je 2017. godine Kija Kockar odlučila da uđe u rijaliti "Zadruga 1" i suoči se sa tadašnjim suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom Lunom. Inače, Kija i Dejan su isti znak horoskopa što takođe korisnici društvenih mreža ističu.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".