Горан Драгојевић сматра да је Далила прво понизила себе, али његовог и сина, као и да је све што ради њему велики шок, будући да су ушли као срећан брачни пар.

- Пре него што ће они ући у Задругу, био сам код њих и све је било у најбољем реду. Ништа нисам могао да прметим. То што она прича, неке свађе, ја то никад нисам чуо. Чак ни њен тата. Убили би једно за друго! Ово за мене је изненађење, не схватам... Ја њу не препознајем. Ја не могу да верујем да је то она! То је мени страшно- почео је Дејанов отац за "Хајп тв".

Открио је да су имали одличан однос, да га је звала "тата Горане", а за Дејана је рекао да су га као малог у Ветернику сви волели и да је био маза. Открио је и шта на све ово мисли Далилин отац Хусо Мујић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, В. Данилов

 

- Он не може да верује шта се дешава. Не можемо да ступимо с њима у контакт да видимо шта је. Он је пропао, нервира се... Биља исто. Не спава, нестала је жена. Декија сви воле, не знам одакле му тај утисак да је он сам и да га нико не воли.

- То што је она приредила, то је дно дна. То је понижење за једну жену. Она није Декија понизила, него себе. Удата, а тако се понаша. Срам је било! Није искрено волела Дејана, сад по овоме што видим, она њега сада мрзи. Њој сузу пустити ништа није, али та њена суза није искрена. Како може да се понаша тако ако је неког волела?! Ништа је не бих питао, само бих је погледао и окренуо се... Био сам са њима два дана пре уласка и она је за недељу дана све променила. То је све испланирано унапред, не може спонтано да се деси. Ја немам речи да може да буде таква према таквом момку, момку који вреди пуно!", сматра Дејанов отац и криви Далилу за све, а не Филипа Цара, јер је она "дала повода".

- Далила! Тај Филип није толико крив. Како кажу, куја кад не млати репом, неће ништа бити... Она је дала повода неком. Он је реалнији него она. Она хоће Дејана да згази и уканали, али не може. И он није вулгаран као она. Против Филипа немам ништа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Сам себе повреди да би се тргао, свака му част, скидам му капу, рекао бих му да то више не ради, било шта да буде, да уђем рекао бих му "Кад видиш да то раде, пи*ај по њима" - рекао је Драгојевић о синовљевим реакцијама на на с*кс још увек законите супруге Далиле.

Закључио је да Далила уопште није вредна Дејана.

- Она би њега још газила, још би га истукла. Ја сад видим каква је она, у животу то нисам видео! Да постоји тако нешто... Жена му на папиру, она спава с другим и онда се буни што је тражио развод. Је л' она нормална?! Нека се одмах разведу, добро је што је тражио то! У браку је, а она тамо прави бебу! Не знам шта бих рекао...

(Хајп.тв)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".