Џенифер Анистон и Бред Пит су без сумње, били један од најпознатијих холивудских парова 2000-их година. За многе они су били попут оних сјајних парова из најромантичнијих прича.

Фото: Профимедиа

 

 

Џенифер је била на врхунцу свог професионалног живота као једна од звезда успешне серије "Пријатељи", а он је постао заводник захваљујући филмовима попут "Легенде о јесени" и  "Интервјуа са вампиром".

Пар се венчао 29. јула 2000. године, и то у великом стилу, а све је толико било обавијено велом тајни да готово није постојла ни једна фотографија са венчања. Оне које су се касније појавиле биле су скупо плаћене. 

Иако су у почетку остављали утисак да ће заувек бити заједно, 7. јануара 2005. објавили су да су одлучили да се разиђу. 

- Желимо да објавимо да смо након седам година заједно одлучили да се и формално раздвојимо. Онима који прате овакве ствари желимо да објаснимо да наше раздвајање није резултат било каквих спекулација које су објавили таблоидни медији. Ова одлука је резултат много разматрања - писало је у њему.

Фото: Профимедиа

 

 

У сваком случају, "спекулација" о којој се говори у саопштењу била је нико други до Анђелина Џоли, жена са којом ће Пит касније основати породицу.

Упркос разводу, веза између Пита и Анистон није заувек прекинута и остали су добри пријатељи, а Дејли мирор сада открива детаље о њиховој тренутној вези.

Откривено је да је глумац купио вилу у којој је живео са Џенифер Анистон када су се венчали за 79 милиона долара, а верује се да је ову некретнину одлучио да поклони глумици поводом њеног 50. рођендана.

Вила, која је пар коштала 13 милиона долара 1999. године, продата је када су се развели 2005. године, на велику Џениферину жалост.

Фото: Профимедиа

 

 

Сада, уз овај рођендански поклон, има много гласова који указују на чињеницу да се овај поклон његовој бившој доживљава као покушај Пита да приближи бившу жену.

Подсетимо, Анистон се недавно развела од Џастина Теруа и један од разлога за овај развод је, чини се, откриц́е да је Анистон чувала романтичне поруке од Пита.

БОНУС ВИДЕО: