DŽenifer Aniston i Bred Pit su bez sumnje, bili jedan od najpoznatijih holivudskih parova 2000-ih godina. Za mnoge oni su bili poput onih sjajnih parova iz najromantičnijih priča.

Foto: Profimedia

 

 

DŽenifer je bila na vrhuncu svog profesionalnog života kao jedna od zvezda uspešne serije "Prijatelji", a on je postao zavodnik zahvaljujući filmovima poput "Legende o jeseni" i  "Intervjua sa vampirom".

Par se venčao 29. jula 2000. godine, i to u velikom stilu, a sve je toliko bilo obavijeno velom tajni da gotovo nije postojla ni jedna fotografija sa venčanja. One koje su se kasnije pojavile bile su skupo plaćene. 

Iako su u početku ostavljali utisak da će zauvek biti zajedno, 7. januara 2005. objavili su da su odlučili da se raziđu. 

- Želimo da objavimo da smo nakon sedam godina zajedno odlučili da se i formalno razdvojimo. Onima koji prate ovakve stvari želimo da objasnimo da naše razdvajanje nije rezultat bilo kakvih spekulacija koje su objavili tabloidni mediji. Ova odluka je rezultat mnogo razmatranja - pisalo je u njemu.

Foto: Profimedia

 

 

U svakom slučaju, "spekulacija" o kojoj se govori u saopštenju bila je niko drugi do Anđelina DŽoli, žena sa kojom će Pit kasnije osnovati porodicu.

Uprkos razvodu, veza između Pita i Aniston nije zauvek prekinuta i ostali su dobri prijatelji, a Dejli miror sada otkriva detalje o njihovoj trenutnoj vezi.

Otkriveno je da je glumac kupio vilu u kojoj je živeo sa DŽenifer Aniston kada su se venčali za 79 miliona dolara, a veruje se da je ovu nekretninu odlučio da pokloni glumici povodom njenog 50. rođendana.

Vila, koja je par koštala 13 miliona dolara 1999. godine, prodata je kada su se razveli 2005. godine, na veliku DŽeniferinu žalost.

Foto: Profimedia

 

 

Sada, uz ovaj rođendanski poklon, ima mnogo glasova koji ukazuju na činjenicu da se ovaj poklon njegovoj bivšoj doživljava kao pokušaj Pita da približi bivšu ženu.

Podsetimo, Aniston se nedavno razvela od DŽastina Terua i jedan od razloga za ovaj razvod je, čini se, otkriće da je Aniston čuvala romantične poruke od Pita.

BONUS VIDEO: