Популарна глумица Јелена Гавриловић открила је да је њен партнер запросио, а да је она одушевљено пристала.

Лепа уметница се похвалиа скупоценим прстеном са дијамантом.

Фото: Инстаграм принтскрин/jelenagavrilovicofficial

 

 

- Рекла сам "ДА" - написала је на Инстаграму лепа глумица. 

Глумица, који свакодневно одушевљава својим стајлинзима, је већ око пет година у романси са мистериозним Дариом. Она је раније за медије у више наврата причала колико је срећна са својим партнером. 

Како је рекла, у њиховом случају нико није направио први корак, већ су се освајали међусобно. 

- Када је љубав у питању, мислим да је најснажнија она која се рађа полако и постепено. Ми смо се освојили међусобно - рекла је Јелена.

Дарио и Јелена су свој љубавни кутак направили у луксузном стану у Београду на води. А живот удвоје је, по Јелени, био главни тест у њиховој вези. 

- Заједнички живот је велики тест, брак је само парче папира, не може да ти одреди кога ћеш да волиш. Заједнички живот ти некако открије колико ти неко одговара или не одговара, то је прави тест – причала је Јелена једном приликом за Блиц.

Њих двоје имају једну заједничку страст, а то је планинарење. Недавно је глумица поделила фотографију из једног алпинистичког похода уз веома емотиван коментар.

- Срећна сам и захвална сто имам некога са ким могу да освајам врхове. Волим наше заједничке рутине. То је нешто најлепше када имате праву особу поред себе - поручила је Јелена.

Дарио није јавна личност и не воли да се експонира у медијма. Глумица поптуно поштује његов став по том питању, но њен новопечени вереник јој је највећи ветар у леђа у животу.

- Он не жели да се експонира медијски, није момак који се бави овим послом. Некако колико год да бих ја некада и можда желела да он буде ту, а биће прилике наравно, њему је, комотније да буде са стране. Када је таква ситуација, онда партнер мора то да испоштује - рекла је Гавриловићева.

Јелена је истакла и да су Дарио и она веома другачији, али можда је баш то та нит која их спаја. Сви знају ону стару - супротности се привлаче. 

- Волим га иако смо различити - написала је једном глумица.

Један њен резиме њихове везе најбоље описује колико се Дарио и глумица воле. 

- Не постоји сила јача од љубави, не постоји ништа што љубав не може да победи. Срећна сам и захвална што сам вољена и што волим и што се ниједног тренутка нисам осетила угрожено јер знам да увек имам подршку и то је снага која ме покреће- рекла је глумица једном приликом за Курир Стил.

БОНУС ВИДЕО: