Popularna glumica Jelena Gavrilović otkrila je da je njen partner zaprosio, a da je ona oduševljeno pristala.

Lepa umetnica se pohvalia skupocenim prstenom sa dijamantom.

Foto: Instagram printskrin/jelenagavrilovicofficial

 

 

- Rekla sam "DA" - napisala je na Instagramu lepa glumica. 

Glumica, koji svakodnevno oduševljava svojim stajlinzima, je već oko pet godina u romansi sa misterioznim Dariom. Ona je ranije za medije u više navrata pričala koliko je srećna sa svojim partnerom. 

Kako je rekla, u njihovom slučaju niko nije napravio prvi korak, već su se osvajali međusobno. 

- Kada je ljubav u pitanju, mislim da je najsnažnija ona koja se rađa polako i postepeno. Mi smo se osvojili međusobno - rekla je Jelena.

Dario i Jelena su svoj ljubavni kutak napravili u luksuznom stanu u Beogradu na vodi. A život udvoje je, po Jeleni, bio glavni test u njihovoj vezi. 

- Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test – pričala je Jelena jednom prilikom za Blic.

NJih dvoje imaju jednu zajedničku strast, a to je planinarenje. Nedavno je glumica podelila fotografiju iz jednog alpinističkog pohoda uz veoma emotivan komentar.

- Srećna sam i zahvalna sto imam nekoga sa kim mogu da osvajam vrhove. Volim naše zajedničke rutine. To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe - poručila je Jelena.

Dario nije javna ličnost i ne voli da se eksponira u medijma. Glumica poptuno poštuje njegov stav po tom pitanju, no njen novopečeni verenik joj je najveći vetar u leđa u životu.

- On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Nekako koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike naravno, njemu je, komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da ispoštuje - rekla je Gavrilovićeva.

Jelena je istakla i da su Dario i ona veoma drugačiji, ali možda je baš to ta nit koja ih spaja. Svi znaju onu staru - suprotnosti se privlače. 

- Volim ga iako smo različiti - napisala je jednom glumica.

Jedan njen rezime njihove veze najbolje opisuje koliko se Dario i glumica vole. 

- Ne postoji sila jača od ljubavi, ne postoji ništa što ljubav ne može da pobedi. Srećna sam i zahvalna što sam voljena i što volim i što se nijednog trenutka nisam osetila ugroženo jer znam da uvek imam podršku i to je snaga koja me pokreće- rekla je glumica jednom prilikom za Kurir Stil.

BONUS VIDEO: