Вансеријска фудбалска каријера, учинила је да Пикси има велику подршку у својој супрузи Снежани Стојковић, која је била уз њега у моментима када је све било идеално, али и у оним тренуцима када нико није веровао у њега.

Снежана је у више наврата истакла да је њихов брак био турбулентан.

Она је данас најпоноснија супруга на свету и увек је уз свог мужа када се славе победе, али и када му треба утеха након неког пораза.

Фото: Д. Миловановић

 

- После изгубљене утакмице по три ноћи не спава, а ја га тешим и понекад 50 пута слушам исту причу. Није ми тешко, мада некад ни сама нисам расположена, али то је респект који постоји после толиких година - испричала је Снежана.

Међутим, постојали су тренуци када су били на корак до развода, али то никада нису чинили, већ су заједничким снагама успели да превазиђу све потешкоће.

- Сви знају да је наш брак био турбулентан. Често се шалим са другарицама које се разводе: "Ви сте се савршено удале, а ја сам се намучила да дођем до савршеног брака, па сада уживам". Шалу на страну, треба се трудити. Другачије је када се удајете и жените са 30 или 35, јер сте дотад нешто већ прошли, а ми смо имали 22 и 23 године - рекла је Снежана која са Пиксијем има ћерке Ању и Андреу, као и сина Марка, али посебно их је оплеменило и променило то што су постали бака и дека доласком унуке Индије Роуз.

Фото: Архив Новости

 

Пар је пре више од тридесет година ступио у грађански брак, а тек пре тачно десет година доживели су и црквену церемонију. Венчали су се у јуну 2011. године у руском православном храму Александар Невски у Паризу. Церемонији популарног пара присустовало је педесетак блиских пријатеља, а многи су само за ову прилику стигли из Београда. Иако су већ дуго били у браку жеља им је била да се заветују и пред Богом. Младина кума тада је била Ивана Мишковић -Карић, а младожењин сведок Драган Триван.

 

(Story)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".