Spekulacije da je u vezi sa Draškom ne prestaju, a pevačica se nije oglašavala na ovu temu, stoga nije otkrila da li su tvrdnje da ima dečka tačne. Osim nagađanja, izjave je davao njen uskoro bivši suprug, Dušan Jovančević koji je u nekoliko navrata uputio i pretnje, ali se pevačica i tada odlučila za tišinu.

Tanja je danas odlučila da zamoli predstavnike sedme sile da prestanu da spekulišu oko njenog života i kontaktiraju ljude bliske njoj.

Foto: Instagram printskrin/tanja_savic_private

 

- Poštovani novinari, kroz godine koje sam na estradi pratite moje uspone i padove i pre svega sam zahvalna na dugogodišnjoj, komplementarnoj saradnji sa vama. Nisam se osvrtala kada ste zvali moje roditelje i tražili njihove komentare na konto mojih odluka, podržali ste me u borbi za moje sinove. Nadam se da ćete ozbiljno shvatiti moj ljubazni apel da prestanete da sazivate sve ljude iz mog okruženja i tražite njihove izjave. Život ide dalje bez obzira šta ćete kao tuđu izjavu dobiti. Od sada pa nadalje i ubuduće biće dovoljno da stavite - Da, Tanja Savić je konačno srećna - napisala je Tanja. 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".