Глумачко-брачни пар Лазар и Даница Ристовски дуже од четири деценије неговао је брак који је важио за један од најскладнијих, па је вест да се разводе, која је стигла почетком прошле године, многе изненадила.

Фото: Инстаграм принтскрин/srpska_kinematografija_

 

 

- Ми се нисмо разишли због неке друге жене или неког другог мушкарца. Једноставно, потрошили смо енергију која нас је држала заједно - рекао је тим поводом истакнути драмски уметник.

Да у његовом животу поново има места за љубав Лазар Ристовски обелоданио је на друштвеним мрежама, на којима је уз фотографију глумице Анице Лазић ставио емотикон срца. Новинарима који су га замолили за коментар кратко је поручио:

 

 

- Истина је, заједно смо. Не бих ништа више додавао. Аницу сам упознао много касније и нема никакве везе са разводом. Хвала вам.

Њих двоје су заједно играли у серији "Дрим тим" када су се, по свему судећи, јавиле и емоције, а највише коментара у јавности може се чути на тему велике разлике у годинама.

После оштре реакције јавности, на ред је дошла Даница Ристовски која, наводно, не може да поверује да је Лазар заљубљен у девојку која по годинама може да му буде унука.

 

Фото: В. Данилов

 

 

- Даница се и појединим колегама са сета серије пожалила да јој није јасно што све то треба Лазару у овим годинама и због чега се тако компромитује у јавности. Рекла је и да треба да га буде срамота због свега, због њихове деце која све ово гледају и читају - тврди извор за Курир.

БОНУС ВИДЕО: