Бранка Невистић већ годинама је у срећном браку са бизнисменом Браниславом Грујићем. Одавно је нема на малим екранима, иако би многи волели поново да је виде. Путује по свету, ужива, посећује градска дешавања и тек понекад се огласи на Инстаграму.

Фото: В. Данилов

 

 

Пре него што је упознала садашњег супруга, лепа водитељка живела је у ванбрачној заједници са бившим кошаркашем Момчило Лаврнић. После раскида он се оженио певачицом Аном Станић, с којом је добио сина. Но, има и старијег – управо са Бранком.

Лука Лаврнић не воли да се експонира, иако има довољно година за то, а и разлога. Наиме, толико је згодан да му је, у сваком тренутку за петама армија обожаватељки.

- Моје срце - написала је Бранка поред фотографије са наочитим момком, за главу вишим од ње. Висину је очигледно наследио од тате.

Подсетимо, Бранка је једном приликом за медије причала о мајчинству, те је истакла да је поносна што је успела у исто време да гради каријеру и да буде добра мајка.

 

 

– Свака запослена жена и мајка има исти задатак. Не мислим да сам нешто више посебна у томе. Мајчинство је учинило да се осећам снажнијом и јачом. Поносна сам на себе јер сам успела да у исто време градим каријеру и будем добра мајка. Посвећеност породици за мене је увек на првом месту. Било ми је најнормалније да током прве две године Лукиног одрастања непрекидно будем уз њега – изјавила је поносна мама једном приликом за Сторy.

БОНУС ВИДЕО: