Бивша ријалити учесница Мина Врбашки након раскида вратила се у Србију, а све је позитивно изненадила чињеница да ради у једном пет шопу. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/редтв

 

Она је због овог потеза наишла на огромну подршку, јер је, након бројних испада у ријалитију, нашла нормалан посао и кренула да живи скромним животом.

Наиме, она је у коментарима испод једног видео у коме је приказан њен рад, наишла на коментар који је поприлично изнервирао, па се одмах огласила. 

- Неће у Задругу јер они немају толико пара да јој плате, а онда продаје животињску храну - гласио је коментар.

 - У мору заиста предивних коментара испод емисије сам наишла на овај, па хајде да попричамо мало о овоме! Под број један срамота је једино красти и лагати, а ја нити крадем, нити лажем. Радим поштен посао за пристојну плату која ми је сасвим довољна за нормалан живот који живим. Под број два, с*али сте ми зашто сам у ријалитију, а не радим у пекари. Сад ни ово није ок?! Није ок кад продајем храну у пет шопу, није ок кад радим на шалтеру у болници, значи до краја живота требам или да се вучем по ријалитију и не радим ништа, ако сам добро схватила? - поручила је Мина, затим открила све о заради: 

- И под број три, ако вас баш занима, више сам новца зарадила за месец дана мог рада овде, него у последњој сезони ријалитија. 

Подсетимо, Мина се, након што је годину дана провела у Холандији са дечком, вратила у свој родни град где ради у једном пет шопу и не крије колико јој прија дружење са животињама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".