Лазар Ристовски и његова бивша супруга Даница, свој вишедецинијски брак су завршили разводом пре неколико месеци, а глумац је након развода по кратком поступку избацио њу из глумачке поделе серије "Дрим тим".

Заправо, у њеном наставку ангажована је Лазарова нова девојка, Аница Лазић, која је од глумца млађа чак 39 година.

Даница је тумачила једну од главних женских улога у првој сезони ове серије. Она је играла спортског коментатора Јованке Канађанин, чији је лик у другој сезони замењен улогом друге новинарке, коју тумачи Паулина Манов. Лик Јованке у актуелној сезони потпуно је избачен.

У наставку серије се, како преноси "Курир", појављује садашња Лазарова девојка Аница. Ристовски је својој партнерки наменио улогу Босиљке, па многи сматрају да је глумац ово урадио како на сету не би дошло до непријатног сусрета бивше и садашње партнерке, преноси поменут медиј.

Фото: АТА имагес

 

 

- Лазар је ову серију снимао након што је објавио да се разводи од Данице, с којом је био у браку скоро пет деценија. Како би избегао било какав сусрет између њих или како она не би посумњала да после развода између њега и Анице има нешто више осим колегијалног односа, Ристовски је одлучио да је најбоље да лик Јованке избаци из друге сезоне серије чији је продуцент и главни глумац. То су тек сада схватили сви они који су радили на серији, па и сама Даница, којој је ово била једна од омиљених улога у каријери - испричао је извор за исти лист.

БОНУС ВИДЕО: