Ана Рајковић, супруга нашег фудбалера Предрага Рајковића, појавила се синоћ у јавности и са сузама у очима причала о сину.

Фото: АТА имагес

 

- Вечерас је Тадији рођендан, његово рођење је за мене нешто посебно, он је посебан дечак, иако имам два сина... Са њим ми је од првог дана била високоризична трудноћа која никако није могла да се изнесе. Он се изборио - навела је Ана

- Напала га је страшна бактерија, коју мали број људи преживи, али је он успео. Он је рођени победник, једва чекам његов рођендан вечерас. Сваки његов рођендан је за мене посебан, посебан, посебан, баш као што је и он - додала је Рајковићка.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/рајковиц__ана

 

Подсетимо, голман Србије Предраг Рајковић и његова супруга Ана прошли су кроз прави пакао пре тачно годину дана када им се млађи син Тадија борио за живот.

Наиме, мало ко је знао шта се све дешавало у њиховој кућу октобра 2022, а све је индиректно открила управо Ана. Њиховом наследнику је живот висио о концу, лекари су му давали минималне шансе да преживи, али се на срећу опоравио. Тих дана сада се Ана присетила на Инстаграму.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".