Ana Rajković, supruga našeg fudbalera Predraga Rajkovića, pojavila se sinoć u javnosti i sa suzama u očima pričala o sinu.

Foto: ATA images

 

- Večeras je Tadiji rođendan, njegovo rođenje je za mene nešto posebno, on je poseban dečak, iako imam dva sina... Sa njim mi je od prvog dana bila visokorizična trudnoća koja nikako nije mogla da se iznese. On se izborio - navela je Ana

- Napala ga je strašna bakterija, koju mali broj ljudi preživi, ali je on uspeo. On je rođeni pobednik, jedva čekam njegov rođendan večeras. Svaki njegov rođendan je za mene poseban, poseban, poseban, baš kao što je i on - dodala je Rajkovićka.

FOTO: Printskrin/Instagram/rajkovic__ana

 

Podsetimo, golman Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana prošli su kroz pravi pakao pre tačno godinu dana kada im se mlađi sin Tadija borio za život.

Naime, malo ko je znao šta se sve dešavalo u njihovoj kuću oktobra 2022, a sve je indirektno otkrila upravo Ana. NJihovom nasledniku je život visio o koncu, lekari su mu davali minimalne šanse da preživi, ali se na sreću oporavio. Tih dana sada se Ana prisetila na Instagramu.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".