Певачица Катарина Грујић појавила се на отварању салона пријатељице Снежане Борјан, супруге српског голмана, и проговорила о пријатељству са познатим паром.

Фото: АТА имагес

 

- Можда ми је бољи провод када се окупимо ми жене фудбалера, него када сам са колегиницама, искрено да ти кажем. Ја сам навикла да ми колеге стално излазимо и стално је увек све исто, а овде је некако другачије. Снежа и ја смо се упознале када сам ја ушла у везу са Марком и прве особе са којима ме је упознао били су Борјан и Снежа. Борјан и Марко су најбољи пријатељи, а Снежа ми је у телефону уписана као најбоља другарица. Са Снежом сам од првог тренутка нераздвојна - рекла је Каћа, па проговорила о новом салону Снежане Борјан:

Фото: АТА имагес

 

- Пошто ми је Снежа другарица дуго година, не верујем да ће ми наплатити било шта, као што ни ја њој не бих наплатила да певам код ње, тако да знам да не би ни она мени, али ћу свакако нешто частити - рекла је Катарина, па се осврнула на однос са супругом Марком Гобељићем, који тренутно живи и игра у Атини, док певачица и њихова ћерка често путују код њега.

- Тешко је, али све то радимо за нашу будућност и све ћемо ми то пребродити. Плакала сам сада када само се враћали из Атине, Катја је вриштала, било је емотивно и нисмо навикли да смо раздвојени, па се надам да ћемо за пар година опет живети заједно. Ја бих се преселила, али не могу због посла, имам заказане наступе - испричала је Катарина.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".