Зато је реперова мајка Слађана Ђурић узела ствар у своје руке и контактирала бившу снајку да склони поруку коју јој је њен син послао, а коју је певачица објавила на друштвеним мрежама.

У њој, подсетимо, Стефан Ани јасно ставља до знања како стоје ствари међу њима. Његовој мајки је засметало што је то отишло у медије, па је контактирала снајку да се ствар не би отела контроли, пише Курир.

- У нашој вези/браку један рацун за струју платила ниси, реновирао сам ти стан и даље је у том стању, јер ти заиста јеси и емотивни и функционални инвалид. Немаш дан радног стажа, сваку турнеју, албум, си у животу провела на "лечењу" и отказивала само јер си ленштина. А сад ме добро запамти, никад у животу ти нећу дати ништа јер након претње мојим родитељима, слањем оног срамотног клипа, можемо само на суд. Него пази ти да ти се случај не окрене у "занемаривање детета", а то је кривично и иде се у затвор. А ти знаш да не би прошла ни асистента приправника неком вештаку. Престани да се ложиш више. Јер смо се толико ус**ли на твоје претње, као што видиш. А сад лепо о***би - стоји у поруци коју је Ана објавила.

Фото: ТВ Пинк принтскрин, АТА имагес

 

Она је испоштовала бившу свекрву и свој пост обрисала са мрежа. Иначе, Растини родитељи, Драго и Слађана, веома су образовани и успешни у свом послу. Обоје важе за академске грађане. Његов отац је доктор филозофије, уједно и професор класичне немачке филозофије на Филозофском факултету. Он је предавао и на Филозофском факултету у Приштини и на Филозофском факултету у нашој престоници. Професор Ђурић је аутор бројних науцних студија.

Растина мајка је професорка на Факултету безбедности у Београду, а дипломирала је Филозофском факултету у Приштини. Магистирала је на Правном факултету у Београду 1991. године и добила звање магистра социолошких наука, а шест година на Филозофском факултету у Београду одбранила је докторску дисертацију. Напета ситуација која влада између певачице и њиховог сина их јако погађа, али се труде да то не показују. Ми смо и јуче покушали да ступимо у контакт са завађеним бившим супружницима, али они не одговарају на наше позиве.

БОНУС ВИДЕО: