Сада је Карлеуша ипак стала на страну млађе колегинице када је реч о спорној изјави која је подигла пуно прашине.

Подсетимо, пред пет концерата у Загребу, Пријовићка је истакла да "не воли да је називају српском певачицом, јер њена музика припада свима". Оваква изјава се делу јавности није допала, а Александра се потом огласила наглашавајући да је то извучено из контекста.

Ову изјаву, један корисник друштвених мрежа, упоредио је са Карлеушином изјавом на једној америчкој телевизији од пре пар година. Карлеуша је тада изјавила да је "Српкиња, а да су они неправедно бомбардовали њену земљу".

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Док Карлеуша на америчкој Фоx телевизији поносно изговара "Ја сам Српкиња, а ви сте неправедно бомбардовали моју земљу", Александра Пријовић на хрватској телевизији изговара "ја нисам српска певачица, не волим тај епитет припадности" - написао је један корисник, а Карлеуша је потом стала у одбрану Пријовићке.

- Прија се само трапаво изразила, хтела је да каже да она као певач припада свима који је воле. Певачи не смеју да се устручвају да кажу да су из Србије, Босне, Северне Македоније, Хрватске... Нико не сме да се плаши да буде поносни припадник свог народа. То не значи да не воли и не поштује све друге. Једно не искључује друго - музика спаја - написала је Карлеуша.

Иначе, занимљиво је да је Карлеуша најпре и сама оштро реаговала на ову Пријину изјаву, цитирајући је на Инстаграму, уз поруку "Заслужили сте ово". Тај стори је, ипак, убрзо обрисала, очигледно променивши мишљење...

БОНУС ВИДЕО: